henk nieuwkamp en jan maatman gehuldigd

Henk Nieuwkamp en Jan Maatman zijn zondagmiddag 12 oktober in clubgebouw ‘de Klanken’ aan de Zwolsestraat 72 in Raalte feestelijk gehuldigd. Beide orkestleden zijn al liefst vijftig jaar lid van muziekvereniging St. Caecilia Raalte, alle reden dus om hen in het zonnetje te zetten.

De feestelijke huldiging van beide jubilarissen vond plaats tijdens de opening van de vernieuwde keuken en bar in het clubgebouw. Ondersteund door een groot aantal sponsoren en door middel van zelfwerkzaamheid hebben deze ruimtes een metamorfose ondergaan en zijn zij weer geheel van deze tijd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.