handbaldames heeten te sterk voor haarle

De handbaldames van Plus Severijn Heeten zijn de competitie goed gestart. De jonge ploeg won de streekderby van Leerkes Elektro Haarle in eigen huis overtuigend met 30-21.

“We begonnen goed aan de wedstrijd. De defensie zat goed dicht en aanvallend werden de kansen benut. Toch hadden we momenten in de eerste helft dat het moeizamer ging, waardoor Haarle terug kon komen in de wedstrijd. Maar na de rust hebben we de draad goed opgepakt en al met al een prima tweede helft gespeeld. Natuurlijk zijn er genoeg verbeterpunten, maar we zijn vooral blij met de overwinning. De eerste punten zijn binnen”, aldus de speelsters van Heeten, die in een compleet nieuw outfit speelden. Het outfit is mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Plus Severijn en de subsponsors Nijland Produkts en Hadeg BV.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.