Home / archiefcentraal / grote restanten verkoop bij formido raalte

grote restanten verkoop bij formido raalte

Bij de Formido aan de Heesweg 17a in Raalte, is op zaterdag 1 november een megagrote restanten verkoop, waarbij alles tegen absolute bodemprijzen de deur uitgaat. Laminaat, raamdecoratie, zonwering, tuinmeubels, tegels, gereedschap, potterij, verlichting en meer van dat alles wordt op de parkeerplaats aangeboden.

advertentie

Daarnaast heeft de Formido Raalte overdag in de bouwmarkt een tweede actie, waarbij op alle artikelen een korting van 19 procent BTW zit. Je betaalt zelf eerst gewoon het volledige bedrag, waarna Formido je dan de BTW in tegoedbonnen terugbetaalt. Formido Raalte is zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur geopend, de uitverkoop op de parkeerplaats is van 09.00 tot 17.00 uur.

Lees ook

Bijzondere editie van Deventer op Stelten

Programma gespreid over tien dagen; voorverkoop inmiddels begonnen DEVENTER – Van vrijdag 2 tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.