gratis met tcr tours naar marco borsato

Nog een paar dagen en dan is het zover. Dan gaat Marco Borsato kijken of het dak van het Gelredome wel zo vast zit als ze beweren. Een kwart miljoen mensen bezoeken dan in twee weken tijd de concertreeks ‘Wit Licht’. TCR Tours uit Raalte rijdt op alle dagen naar Arnhem en geeft via Salland Centraal vier kaarten ter waarde van 109,50 euro per stuk weg voor het slotconcert op dinsdag 21 oktober. Ook jij kunt daar dus nog gewoon bij zijn!

Hoe je in aanmerking komt? Nou, dat is simpel. Stuur een foto van jezelf naar het e-mailadres van onze redactie en zet daarbij kort waarom juist jij in aanmerking komt voor twee vrijkaartjes, inclusief vervoer per luxe touringcar. Uiteraard moet die foto wel iets te maken hebben met Marco Borsato. Dus bedenk iets leuks en reis gratis met TCR Tours naar ‘Wit Licht’. De meest originele foto’s worden beloond met vrijkaartjes. De foto moet wel uiterlijk zondag 19 oktober bij ons binnen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.