gitaarliefhebbers moeten naar hoftheater

Het Acoustic Strings Festival is pas in mei in het Hoftheater, maar gitaarliefhebbers kunnen deze maand al hun hart ophalen. Op 25 oktober staat gitaarvirtuoos Thomas Blug uit Duitsland op het programma. Maar wat er meer van is, de Amerikaanse fingerstyle-gitarist John Standefer komt ook. En dat is nieuw. Want die stond nog niet op het programma.

In samenwerking met Acoustic Strings en Guitarcenter Wierden is het gelukt Standefer op zondagmiddag 19 oktober een speciaal foyerconcert te laten geven. Een super gelegenheid om in intieme sfeer en van zéér dichtbij deze virtuoos aan het werk te zien en te horen. Standefer staat bekend om zijn fantastische geluid en is winnaar van de National Fingerstyle Award USA, een prijs die er toe doet! Aanvang van het concert is 15.00 uur. Een kaartje kost vijftien euro.

Op zaterdagavond 25 oktober komt Thomas Blug met zijn band naar Raalte. Samen met Raoul Walton op de bas en met Wolff Simon (Duitslands beste studiodrummer) verzorgt hij een totaal muziekprogramma. Dat wordt een avond genieten van muziek van de bovenste plank. De dvd die vijf jaar geleden van hen in het Hoftheater is opgenomen is in Duitsland benoemd tot beste muziek-dvd ooit en zorgt telkens weer voor kippenvel! Aanvang concert is om 20.00 uur. Ook dit kaartje kost vijftien euro.

Wie naar beide concerten gaat kan een combikaartje voor 22,50 euro kopen. Kaarten zijn verkrijgbaar via staging2.hoftheater.nl, bij de VVV/ANWB Raalte aan de Varkensmarkt 8 of bij Guitar Center Wierden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.