geen prijs voor heetense kunst in apeldoorn

Het is Willy Alferink niet gelukt om zich onder de prijswinnaars te nestelen in de landelijke kunstwedstrijd van Talens Palet. De Heetenaar deed net als 2.500 andere kunstenaars mee aan de wedstrijd, die eens in de drie jaar plaatsvindt. Hij reikte tot de laatste honderd kandidaten, maar een plek bij de laatste tien zat er niet in. Marjet Boksebeld, ook uit Heeten, zat wel bij de laatste tien, maar zij wist ook geen prijs te winnen. Wel maken beide kans op de publieksprijs.

De honderd mooiste schilderijen hangen nog tot 23 november in het Coda-museum in Apeldoorn. Allemaal dingen zij mee naar de publieksprijs. Je kunt je stem uitbrengen in het museum op een formulier, of via internet op deze pagina. “Beslis niet te snel, want je kan maar één stem uitbrengen”, is het wijze advies van Alferink. Laat je gevoel spreken, en stem alleen op het beste schilderij. Stemmen kan tot en met 13 november, het museum is dagelijks van 10.00 tot 17.30 uur geopend, op zondag vanaf 13.00 uur. Op maandag is het museum in Apeldoorn gesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.