frontale botsing op nieuwe deventerweg

Op de Nieuwe Deventerweg in Raalte zijn donderdagochtend iets voor 07.00 uur twee auto’s frontaal op elkaar geknald. Als gevolg van de aanrijding stond het verkeer enige tijd vast, want beide auto’s moesten worden afgevoerd.

Een 43-jarige Hengeloër was de veroorzaker van het ongeval. Hij kwam namelijk met zijn auto op de verkeerde weghelft terecht en reed vervolgens frontaal tegen de auto van een tegenligger, waarvan de identiteit vooralsnog onbekend is. Het slachtoffer raakte bekneld en moest door de brandweer uit zijn benarde positie worden bevrijd. Over de verwondingen van het slachtoffer is vooralsnog niets bekend.

Aangezien de adem van de Hengeloër naar alcohol rook, werd hij meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. Op het bureau bleek inderdaad dat hij te veel had gedronken, want hij blies bij de analyse 485 ug/l.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.