Home / archiefcentraal / fraaie fotoreportage van intocht vierdaagse

fraaie fotoreportage van intocht vierdaagse

Vele honderden wandelaars hebben vrijdagmiddag de finish van de allereerste Sallandse Wandelvierdaagse bereikt. Een bijzonder en zeker ook feestelijk moment, ondanks de regen die uit de lucht bleef komen.

Fotograaf Annet van Raalten liet zich net als de wandelaars en de nodige belangstellenden niet kennen. Zij trotseerde de regen en maakte een serie fraaie foto’s van de intocht op de Raalter Domineeskamp. Voor verslagen van de vier wandeldagen, zie de overige berichten in dit dossier.

Lees ook

Annet Overmars en Roy Kogelman nieuwe eigenaren Woonstudio Raalte

RAALTE – Annet Overmars en Roy Kogelman zijn sinds 21 juni de nieuwe eigenaren van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.