feestelijk open huis bij boerhof heeten

Boerhof Woninginrichters en Boerhof Projectinrichters houden zondag 5 oktober (van 11.00 tot 17.00 uur) open huis. De showrooms van de beide bedrijven hebben in de afgelopen maanden een flinke metamorfose ondergaan en worden die dag officieel geopend. “Bovendien is het voor het publiek een mooie aanleiding om bij Boerhof Projectinrichters naar binnen te lopen. Daar kom je als particulier niet zo vaak”, stelt Hilko Beumer, directeur van Boerhof Woninginrichters.

Het is niet de eerste keer in de afgelopen jaren dat Boerhof intern heeft verbouwd. “In 2002 is Boerhof Woninginrichters ook al flink onder handen genomen”, vertelt Hilko. “Destijds hebben we de klassieke collectie uitgebreid met moderne meubels. In 2004 hebben we de showroom weer veranderd, om moderne meubels een grotere plaats te geven in de collectie. Dat is nu ook weer gebeurd. Als je je zoals wij bezig houdt met woning- en projectinrichting moet je je zaak vaak veranderen. Je kunt het je niet veroorloven om wat mode betreft achterop te lopen.”

De collectie, het interieur en de presentatie zijn in de lente en de zomer aangepast aan de wensen van de moderne tijd. De algehele sfeer van de showroom van Boerhof Woninginrichters (7.000 vierkante meter) is lichter geworden. Overal liggen verschillende voorbeelden van tapijt en laminaat. Het aantal sfeerhoeken is vergroot, zodat de klanten overal een goed beeld kunnen krijgen van hoe de meubels eruit zien in een huiselijke setting.

De collectie klassieke meubelen is verkleind en heeft een minder prominente plek gekregen. “Maar het klassiek verdwijnt dus niet uit de showroom, integendeel”, stelt Hilko. “We zijn wat klassiek betreft wel overgegaan op een nieuwe collectie: Trendy Classics. Die collectie combineert de moderne strakke lijnen met de klassieke kleuren en vormgeving. Daarnaast hebben we ook veel klassieke meubelen die wat romantischer vormgegeven zijn. Denk bijvoorbeeld aan de landlevenstijl.”

Bij de showroom van Boerhof Projectinrichters (3.000 vierkante meter) is de presentatie ook flink onder handen genomen. Ook daar is de nadruk nog meer op sfeer komen te liggen. Hilko: “Je kunt goed de nieuwe trends zien. Kantoren mogen tegenwoordig veel huiselijker en sfeervoller ingericht worden. Het gaat niet alleen meer om de kale functionaliteit. Iemand die zich prettig voelt, presteert ook beter.”

Hoewel het twee gescheiden bedrijven zijn, werken Boerhof Woninginrichters en Boerhof Projectinrichters dus nog vaak samen. “Ik denk dat we beide de insteek hebben om zoveel mogelijk samen met de klant oplossingen te zoeken. Daarom zijn we ook beide aangesloten bij WoongroepSalland. Als een klant een interieurbouwer nodig heeft, helpen we hem of haar er aan eentje. Zoeken ze een meubelmaker, dan weten wij er wel een paar. Je kunt je zuiver en alleen op de verkoop richten, maar wij vinden dat onze klanten een betere service verdienen. We helpen ze graag verder en daar waar nodig coördineren we de boel.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.