fans van het eerste uur geloven in maaike

Wat gaat de tijd toch snel. Het is vandaag, maandag 27 oktober 2008, exact een jaar geleden dat de Raaltese Maaike Jansen doorbrak in de artiestenwereld. De jonge zangeres wist precies een jaar geleden de grote finale van So You Wannabe a Popstar te winnen en gaat sindsdien als echte artiest door het leven. En nog altijd even populair bij haar fans, zo getuigt onderstaande ingezonden brief van Lara, Natascha en Denise.

“Lieve Maaike, het is nu precies een jaar geleden dat je door brak met So You Wannabe a Popstar. Met een platencontract in je zak en een mooie toekomst voor ogen ben je met veel moed ervoor gegaan. En wat heb je het geweldig gedaan. We weten dat je het ook niet altijd makkelijk hebt gehad (door wat omstandigheden) en toch heb je doorgezet, en wat zijn we trots op je.”

“Je hebt het afgelopen jaar veel ervaring opgedaan, met veel optredens door het land en ook in het buitenland. We weten dat je er ook dit jaar weer hard tegenaan gaat. En wij geloven er honderd procent in dat dit jaar jouw jaar wordt. Zet hem op Maaike! We willen je zien knallen! Heel veel liefs van je fans!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.