exclusieve buitenproducten van ard pannen

Ard Pannen houdt van de Engelse country & lifestyle, en het Sallandse platteland. Hij heeft besloten die twee liefdes te combineren in APT Salland, een bedrijfje waarmee hij exclusieve buitenartikelen importeert en verkoopt. APT staat dan ook voor Ard Pannen Trading. Op 1 oktober zijn de deuren van de showroom aan de Buurtweg 1a in Lemelerveld open gegaan. Het aanbod? Van authentieke regentonnen tot sierlijke buitenschuttingen tot zitpergola’s.

Ard is opgegroeid in Oudleusen en werkt momenteel nog als bedrijfseconoom. In overleg met zijn werkgever probeert hij deze baan echter geleidelijk aan af te bouwen. “Ik wil al jaren echt iets anders. Voor mijn werk kom ik regelmatig in het buitenland en daar heb ik hobbymatig altijd rondgekeken naar leuke spulletjes in zijn algemeenheid. Zo kwam ik ergens kleine Afrikaanse prieeltjes tegen, een enorm mooi product dat hier in Nederland nog niet verkrijgbaar is. Toen begon er een lampje te branden. Mijn liefde voor het buitenleven combineren met een leuke handel. Zo is het concept voor APT Salland ontstaan, ha ha!”

De showroom van APT Salland is gevestigd bij zijn huis in het buitengebied van Lemelerveld. “Ik vind het hier prachtig. Je kunt hier optimaal genieten van het buitenleven. Bij mooi weer gezellig met de dochters aan tafel, barbecue erbij, wijntje in de hand, geweldig! Dan kom ik helemaal tot rust. Ik heb jarenlang elders gewoond, maar de sfeer in Salland spreekt me gewoon veel meer aan. Kijk, dat persoonlijke, dat nuchtere, daar houd ik van.”

Ard heeft diverse plannen voor de toekomst. Met zijn producten, die hij voornamelijk uit de lage lonenlanden in het voormalige Oostblok haalt, wil Ard het liefst een eigen lijn creëren (Engels, landelijk, natuurlijk of robuust) en deze via verschillende afzetkanalen aan de man brengen. Hij wil dan meer als leverancier optreden naar de detailhandel. APT Salland is te vinden aan de Buurtweg 1a in Lemelerveld, bel vrijblijvend met 06-17046602 voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.