eerste lustrum steunpunt schouwenhage

De bewoners van het appartementencomplex Schouwenhage Zorggroep Raalte hebben dinsdag samen met een aantal andere genodigden het eerste lustrum van het Steunpunt Schouwenhage gevierd. In 2003 heeft Zorggroep Raalte, in samenwerking met Salland Wonen en Carinova, het steunpunt opgezet. De bewoners van Schouwenhage kunnen elkaar daar ontmoeten. Het is zo’n succes dat de ontmoetingsruimte na drie jaar zelfs werd vergroot.

Maar de oprichting van het steunpunt is nu vijf jaar geleden, en dus moest dat worden gevierd. Dat deden alle bewoners tijdens een receptie van 14.00 tot 16.00 uur in een feesttent op het plein naast het complex. Zij werden welkom geheten met koffie en een petit-four, waarna zij werden getrakteerd op champagne. Een gezellige middag, helemaal in de gedachte van het Steunpunt Schouwenhage, namelijk gewoon door het gezellig samen zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.