Home / archiefcentraal / duizenden bezoekers open gemeentehuis

duizenden bezoekers open gemeentehuis

Duizenden mensen hebben zaterdag het nieuwe gemeentehuis van Dalfsen bekeken. Na maanden alleen de bouwvorderingen aan de buitenkant te hebben waargenomen, grepen zaterdag al die mensen de kans ook eens te kijken waar de ambtenaren binnen hun werk doen.

Vrijdag was de officiële opening voor genodigden, die zijn op de één of andere manier toch altijd weer net iets belangrijker dan ‘de gewone man’, maar die gewone man en vrouw hebben er zaterdag niet minder van genoten. Ze hadden het er zelfs voor over een behoorlijk tijdje in de rij te moeten staan, voor ze de binnenkant van dat fraaie gemeentehuis konden bekijken.

Wachten in het zonnetje was geen straf, omdat op het plein de gemeentelijke muziekkorpsen zich presenteerden. Onze Man ter plaatse genoot vooral van muziektheater Bel Canto, onder leiding van Joan Jonkman en met de grote kunstenaar Marijn Siero achter de piano.

Eénmaal binnen werd het wachten trouwens royaal beloond. Er waren drankjes en hapjes in overvloed. Maar goed dat de meesten met de fiets waren gekomen. En wat de mensen dan van het gemeentehuis zelf vonden? Eén reactie tekenden we op: “Ziet er mooi uit. En nu aan het werk.”

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.