drie partijen betrekken nieuw pand in raalte

De Jong & Laan, Bieze Makelaardij Raalte de Sprengenberg Groep betrekken samen een nog te bouwen kantoorpand aan de Vrieswijk, ten zuiden van het nieuwe gedeelte van de Burgemeester Zuidwijklaan in de Sallandse Poort in Raalte. Onlangs is met de bouw van het nieuwe pand begonnen. Het is de bedoeling dat de drie partijen in de zomer van 2009 naar de nieuwe zichtlocatie verhuizen.

Volgens Gerrit van de Worp, vestigingsleider van de Jong & Laan, is ruimtegebrek aan de Botermakersstraat in Raalte de belangrijkste reden om te verhuizen. “We groeien daar echt uit ons jasje. Omdat we de laatste tijd een aantal nieuwe medewerkers hebben aangenomen, zitten we qua bezetting helemaal vol. Daarom hebben we besloten om naar een andere locatie te verhuizen. Het nieuwe kantoor biedt volop ruimte en daarnaast komen we op een mooie zichtlocatie te zitten, waardoor de klanten ons nog beter kunnen vinden.”

Naast de Jong & Laan zal het kantoorpand aan de Vrieswijk dus ook onderdak bieden aan Bieze Makelaardij Raalte BV en de Sprengenberg Groep. “We komen hier op een toplocatie te zitten”, zeggen Hans Bieze en Gert Siebert, samen de directie van Bieze Makelaardij. “Gezien de ontwikkelingen in Raalte met alle bouwplannen is dit een strategische locatie van waaruit we onze zaken uitstekend kunnen behartigen. Als dit pand klaar is, hebben we met onze tien kantoren een goede regionale dekking die ons voor de toekomst voldoende armslag biedt.’

Voor Hans Westenenk en Jan Scheppink van de Sprengenberg Groep – een regionale projectontwikkelaar met projecten in Nijverdal, Raalte, Heerde en Heino – is het een bewuste keuze om zich in Raalte te vestigen. “Wij investeren in vastgoed. Gezien onze activiteiten zitten we op deze locatie mooi centraal en kunnen we alle kanten op. Als onderneming is het belangrijk dat je een eigen identiteit hebt en daar past het pand bij dat nu aan de Vrieswijk wordt gerealiseerd.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.