derde editie boscross broekelo broekland

Op en om landgoed ‘Het Neppelenbroek’ in Broekland wordt ook dit jaar weer een flink parcours uitgezet voor een spectaculaire editie van boscross Broekelo. De boscross wordt in het weekend van 11 en 12 oktober voor de derde keer gehouden.

Zo’n 300 ruiters zullen te paard dwars door de bossen en weilanden hindernissen nemen van natuurlijke materialen, zoals boomstammen, stro, maïs, greppels en waterpartijen. Voor paard en ruiter een flinke uitdaging en het publiek kan genieten van een prachtig schouwspel. Speciaal voor het publiek wordt er in het parcours een uitkijktoren gecreëerd en daarnaast nog twee gezellige plekken met catering.

Als extra activiteit wordt op zondag 12 oktober een natuurfair gehouden. Je kunt er lekker snuffelen tussen een uitstalling van artikelen, die met de natuur en de paardensport te maken hebben. En voor de kinderen is er volop gelegenheid om te knuffelen met dieren of gewoon lekker te spelen. De toegang is gratis. Voor meer informatie, opgave of een terugblik op de eerste twee edities kijk op staging2.broekelo.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.