Home / archiefcentraal / de scheg viert 15e verjaardag met open dag

de scheg viert 15e verjaardag met open dag

Sport- en Recreatiecentrum de Scheg in Deventer bestaat komende week alweer vijftien jaar. In het kader van dit jubileum organiseert zij zaterdag 11 oktober een open dag. Op die dag is er zowel voor het zwembad als de kunstijsbaan gratis entree. Bovendien zijn er technische rondleidingen, staat massagestudio Yvonne van Dartel met een informatiekraam in de hal en organiseert dansschool Benno Zanting diverse demonstraties.

Woensdag is het precies vijftien jaar geleden dat De Scheg officieel werd geopend door Prins Willem Alexander. Vijftien jaar later is De Scheg op het gebied van sport en bewegen toch wel uitgegroeid tot het centrum voor Deventer en wijde omgeving. Maar ook dit sportcentrum kan niet stil blijven staan in haar ontwikkeling en heeft enkele grootse toekomstplannen, welke zij dinsdag tijdens een persconferentie zal presenteren.

Maar het feest rond het jubileum wordt in het weekend gevierd. Niet alleen voor de inwoners van Deventer, maar eigenlijk voor iedereen uit de omgeving. De kunstijsbaan is van 14.00 tot 17.00 uur geopend, Tommie de Turtle ontvangt alle zwemliefhebbers van 12.00 tot 16.30 uur in het zwemparadijs. Je kunt dan recreatief zwemmen, maar er zijn ook demonstraties van onder andere aquarobic en aquaspinning.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.