de parabool op zoek naar nieuw talent

De Parabool in Raalte is dringend op zoek naar nieuw talent. “We zoeken betrokken en enthousiaste collega’s die onze bewoners in de verschillende woningen in Raalte willen ondersteunen en begeleiden in hun dagelijks leven”, zegt Karin Gerritsen namens stichting De Parabool.

Maar wat doet De Parabool eigenlijk precies? “Wij ondersteunen kinderen, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. En daarbij hoort ook hun familie”, vertelt Gerritsen van ‘Het blauwe huis’. “Ons logo is een blauw huis en staat symbool voor bescherming, voor je thuis voelen. Met mensen om je heen bij wie je je veilig en gewaardeerd voelt. Dit huis geeft je ook ruimte om je vleugels uit te slaan. Jezelf te ontwikkelen, je leven te leven zoals jij dat graag wilt.”

De Parabool is gewoonweg anders! “Als kleine nuchtere organisatie voelen wij ons al jaren thuis in Salland. Om ons heen zien we de zorg verzakelijken. Grote fusies, papierstapels, bureaucratisering, loketten. Wij willen vooral onszelf blijven: Een organisatie zijn waar de mens centraal staat. Waar je als individuele medewerker wordt gezien én het beste van jezelf kunt laten zien. En bovenal waar je als cliënt de beste zorg krijgt.”

Op dit moment is De Parabool volop in ontwikkeling. Een mooi voorbeeld is het nieuwbouwproject aan De Braak in Raalte. Daar realiseert de stichting, in samenwerking met De Leiboom, een nieuwe woonvorm voor ouder wordende cliënten. “Groei en ontwikkeling is natuurlijk prachtig, maar dat vraagt ook om personele versterking. Daarom zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar nieuwe collega’s.” Voor meer informatie kijk op staging2.deparabool.nl of bel 0570-627973.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.