Home / archiefcentraal / damesgym in marienheem bestaat 40 jaar

damesgym in marienheem bestaat 40 jaar

De damesgym in Mariënheem heeft dinsdagavond haar 40-jarig bestaan gevierd met een gezellig samenzijn in de kantine van ’t As-spel. Marietje Duteweerd sprak de leden toe en haalde een aantal herinneringen op uit de 40-jarige geschiedenis.

Ook werden drie leden in het zonnetje gezet omdat zij net zo lang lid zijn als dat de damesgym oud is. Uit handen van de voorzitter ontvingen Annie Bruggeman, Riek Reins en Diny Tibben een bos bloemen. De avond werd verder ingevuld met enkele optredens van het Wiejes Cabaret.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.