creatieve expositie ambtenaren in tijenraan

Ambtenaren schrijven, geven les, adviseren, onderhouden, repareren en meer van dat alles. Maar veel ambtenaren bezitten ook nog veel meer talenten, namelijk creatieve talenten. Al deze talenten zijn verzameld op de creatieve talentententoonstelling, die tot en met 3 november te bezichtigen is in de hal van sportcomplex Tijenraan aan de Zwolsestraat in Raalte.

Schilderijen, fotografie, keramiek, houtsnijwerk, fotocollages en een met natuurproducten beplakt kunstwerk. De kunstenaars hebben zich flink uitgeleegd. Wie dat dan zijn? Jan van Dam, Annemarie Hoekman, Rudi Lorkeers, Gemma Koggel, Marianne Wijkstra, Ben Neppelenbroek, Mieke Mantel, Richard Tennekes, Ida van den Enk, Fons ten Zijthof, Henriët Tusveld, Joke Derksen, Jan Ulfman en Wencke van den Berg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.