Home / archiefcentraal / condoleanceregister voor niels kolkman

condoleanceregister voor niels kolkman

Op de website Condoleance.nl is een condoleanceregister geopend voor de donderdag in Zuid-Afrika verongelukte Niels Kolkman (20) uit Raalte. Door het register te tekenen kun je de nabestaanden condoleren.

Net als voor Niels is er ook voor de 23-jarige Renate van der Paauw uit Loosdrecht een register geopend. Zij zat in hetzelfde busje als Niels en is tevens bij het bizarre ongeval omgekomen. Het register van Niels is door vrienden aangemaakt. Zij schrijven: “Compleet ongeloof. We kunnen het nog niet eens bevatten. Anders is het niet te omschrijven. Genieten deed je in Nederland en in Kaapstad; bij je stage en erbuiten. We zullen je nooit vergeten, Niels Kolkman. Nooit.”

Het stoffelijk overschot van Niels wordt donderdag naar Nederland gebracht. Over de uitvaart is vooralsnog niets bekend.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.