broekelo vergt het uiterste van mens en dier

Broekelo, dat is de Military van Boekelo in het klein. Afgelopen weekend stond het sportieve evenement voor de derde keer op het programma op en rondom het landgoed Neppelenbroek in Broekland. Het paardenfestijn was opnieuw een groot succes. Deelnemers en het massaal toegestroomde publiek genoten zichtbaar van de sport en het stralende weer. Een kleine fair op zondag was tekenend voor de ongedwongen, gezellige sfeer.

Broekelo vergde sportief gezien ook dit jaar weer het uiterste van mens en dier. Dat gebeurde op een schitterend parcours van Wim Goosen, die daarmee zijn opleiding tot parcoursbouwer succesvol afrondde. Met indrukwekkende hindernissen als een complete ophaalbrug en de altijd lastig te nemen waterbak zorgde Goosen voor een waar spektakel. Dat leverde natuurlijk weer enkele schitterende plaatjes van Annet van Raalten op.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.