brekkn hoken en angoan bij de hoppe

Het Høkersfeest in Café de Hoppe in Broekland was vrijdagavond een groot succes. Zo’n honderd bezoekers genoten er van bier, muziek en elkaar. De formatie Reeperbahner Stimmungsmacher speelde allemaal oude nummers van Normaal. Van ‘De ballade van de muzikant’ tot natuurlijk ‘Ik ben moar een eenvoudige boerenlul’.

Hoewel het publiek, zoals gewoonlijk in deze regio, enige tijd nodig had om op te warmen, draaide het uiteindelijk weer uit op een gezellige puinhoop. Het stro vloog door de lucht, het bier vloog er achteraan en het publiek hoste er wild op los. Sorry, niet hossen natuurlijk, maar høken.

Een speciale pauze-act was er van het Heino’s schreeuwkoor. Zo’n twintig vrolijke oudere jongeren die al schreeuwend diverse liedjes verkrachtten. Natuurlijk moesten daarvoor de kelen goed gesmeerd worden een deel van de heren stond dan ook al vreselijk in de olie op het podium.

Organisatoren Huub Tiebot en Gait Middelkamp kijken tevreden terug. Vandaag hebben de heren de boel afgebroken. En daar zullen ze nog best druk mee geweest zijn, aangezien de hele Hoppe in landbouwplastic was gewikkeld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.