bokbier proefavond bij c1000 erik kroeze

Altijd al eens een lekker bokbiertje willen proeven en twee weken geleden vergeten om naar het eerste Bokbierfestival in Raalte te gaan? C1000 Erik Kroeze aan de Domineeskamp in Raalte biedt uitkomst. Op donderdag 23 oktober organiseert Kroeze om 20.00 uur namelijk een Bokbier-proefavond in de IJssalon aan de Grotestraat.

De C1000 in het centrum van Raalte heeft vijftien soorten bokbier in haar assortiment. Naast de normale bokbieren van Amstel, Grolsch, La Trappe en Heineken zijn er ook bijzondere soorten zoals die van Christoffel, Aventinus, Weihenstephaner, Zondebok, Paulaner Salvator en van La Chouffe. Voor iedereen een unieke gelegenheid om deze bokbieren te proeven. En Erik Kroeze kennende, zal het ook aan lekkere hapjes niet ontbreken.

Je kunt je nog vóór zaterdag 18 oktober opgeven in de slijterij van C1000 Erik Kroeze. De kosten bedragen 3,50 euro per persoon. Wees er snel bij, want er is plaats voor slechts 45 deelnemers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.