beschrijf je woonwens en win 5000 euro

Rabobank Salland is gestart met een nieuwe actie, onder de noemer ‘Realiseer je woonwens’. Aan deze actie mag iedereen meedoen. De prijs die de bank er aan heeft verbonden is een bedrag van maar liefst 5.000 euro.

Wat is precies de bedoeling? Nou, het is eigenlijk heel simpel. Als je bijvoorbeeld van plan bent om je badkamer te verbouwen, dan kun je de Rabobank daarvan op de hoogte brengen. Je moet daarbij wel even aangeven waarom de bank juist jouw woonwens in vervulling moet laten gaan. Degene met het meest origineelste en uniekste idee krijgt van de Rabobank een bedrag van 5.000 euro om het plan uit te voeren. Tot 18 oktober 2008 kan er gereageerd worden. Kijk voor meer info op staging2.rabobank.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.