azerty genomineerd voor fd gazellen

Azerty, E-Tailer uit Raalte, is genomineerd voor de prestigieuze FD Gazellen Award 2008. Het Financieel Dagblad kent die award toe aan het snelst groeiende bedrijf van Nederland. FD Gazellen is een begrip in de financiële wereld. Genomineerd worden alleen al, is een eer.

Azerty is E-Tailer en sinds oktober 2004 actief vanaf het industrieterrein in Raalte. Het bedrijf verkoopt alleen via internet. Je kunt er terecht voor componenten, PC’s, beeld en geluid, foto en video, telefonie en GPS en gaming. Naast de nominatie voor de FD Gazellen is Azerty ook genomineerd voor beste Online Hardware Shop 2008, een prijs uitgegeven door Hardware.Info.

“Het moet nog even tot ons doordringen”, aldus Jeroen te Wierik, directeur van Azerty. Samen met zijn compagnon Richard Klink vindt hij de award meer dan een schouderklop voor het harde werken in de afgelopen jaren. “Het stimuleert ons door te gaan waarmee we bezig zijn”. Dat dat de goede weg was, wist het tweetal al wel. Want de Hewlett Packard Rising Star 2007 en beste Online Hardware Shop 2007 was hen ook al ten deel gevallen. Toen Richard Klink deze awards in de kast zette, zei hij al: ‘Het kan altijd beter’.

Hoe het beter kan? “Door de perfecte balans te vinden tussen kwaliteit in communicatie, distributie en service in combinatie met de juiste prijs”, stelt Jeroen te Wierik. “We zijn continu alert op nieuwe ontwikkelingen, nieuwe producten, prijsmarges en consumentenrechten. Ook aangescherpte wetten, waaronder de Wet Koop Afstand, vereisen snelle reacties om te voldoen aan de normen en waarden van het online verkopen.”

Te Wierik. “Onze kracht is tweeledig. Aan de ene kant lopen we voorop met nieuwe ontwikkelingen en producten. Aan de andere kant luisteren we heel goed naar de klant. De eerste signalen komen altijd via het personeel binnen. Of het nou via de telefoon, via de mail of via een gesprek aan de balie is, ons personeel heeft meestal het eerste contact. Daarom hechten we veel waarde aan eigen verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is teambuilding een belangrijk aspect.” Bij Azerty werken 25 mensen. Er zijn voortdurend zeven stagiaires actief.

Donderdag 6 november wordt bekend of Azerty de FD Gazellen Award gewonnen heeft. De uitreiking voor Oost Nederland is in de Eusebiuskerk in Arnhem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.