aanrijding met flinke schade op kaagstraat

Een gedeelte van de Kaagstraat in Raalte is vrijdagochtend zo’n anderhalf uur afgesloten geweest als gevolg van een fikse aanrijding. In de bocht ter hoogte van PontMeyer kwam rond 07.10 uur een auto in botsing met een tractor plus oplegger.

De automobilist kwam uit de richting Raalte-dorp en is in de bewuste bocht in een slip geraakt. De tegemoetkomende tractorbestuurder probeerde nog uit te wijken, maar kon niet voorkomen dat hij met zijn rechtervoorwiel vol op de achterkant van de auto knalde. Gelukkig bleven beide bestuurders ongedeerd. De auto is door een sleepbedrijf afgevoerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.