Home / archiefcentraal / zwanenfamilie maakt wel vaker uitstapjes

zwanenfamilie maakt wel vaker uitstapjes

Naar aanleiding van ons bericht over de verdwaalde zwaan in een achtertuin hebben wij van Sander Bonhof een mailtje gekregen. Bonhof heeft enige weken geleden aan de Warmelo in Raalte Noord namelijk de gehele zwanenfamilie op bezoek gehad.

“Ze maken dus vaker van zulke uitstapjes”, schrijft Bonhof. “De zwanen zaten rustig bij ons op de oprit en tikten meerdere malen tegen het raam. Ter illustratie heb ik een aantal foto’s toegevoegd.” En daarop valt goed te zien dat vader en moeder zwaan, samen met de drie kinderen, ongegeneerd genieten van een gezellig familie-uitje.

Zie ook: Zwaan raakt verstrikt in Raalter achtertuin

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.