Home / archiefcentraal / zonnedag picknick bij de knapenvelder

zonnedag picknick bij de knapenvelder

Of het weer mee zit moeten we nog even afwachten, maar de Zonnebloemafdeling van Raalte heeft ook helemaal geen zon nodig voor haar jaarlijkse Zonnedag. Die wordt woensdag 10 september om 10.30 uur bij Zuivelboerderij de Knapenvelder gehouden.

Alle gasten en vrijwilligers zijn daarbij uitgenodigd voor een Zonnedag-Picknick. Het gaat om een hele dag, er wordt een grote picknicktafel neergezet en een vrolijke noot zal niet ontbreken, zo is ons meegedeeld. De Raalter afdeling is overigens niet de enige Zonnebloemafdeling waar de picknick op het programma staat. Liefst 200 afdelingen in heel het land organiseren deze week iets. Met de afsluiting op zondag 14 september. Dan is het Nationale Ziekendag.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.