zon maakt stoppelhaene 2008 onvergetelijk

Het weer was werkelijk fantastisch en maakte Stöppelhaene 2008 absoluut onvergetelijk! Of zijn eigenlijk alle edities van het oogstfeest onvergetelijk?

Hoe dan ook: Voor fotograaf Robert-Jan Vissers waren het zeer vermoeiende dagen. “Ik heb het maar nét overleefd”, aldus Vissers, die van woensdag tot zondagavond in touw was met zijn fototoestel. Maandagmiddag ontvingen wij zijn laatste bijdrage en die willen we je natuurlijk niet onthouden. Het zijn foto’s van de zaterdagavond en van de zondag. Verder hebben we ook nog de teksten van de liedjes van het Wiejes Cabaret in ons bezit gekregen. Dus voor de liefhebbers hieronder de drie teksten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.