Home / archiefcentraal / zeven nieuwe turntalentjes voor sc hevo

zeven nieuwe turntalentjes voor sc hevo

Gymnastiekvereniging SC Hevo in Heino heeft onlangs weer een selectiedag gehad. Hieraan hebben zeven meisjes meegedaan. Er werd getest op kracht, lenigheid, spanning en coördinatie. Met succes, want alle zeven meisjes mogen mee draaien bij de selectie. Zij gaan turnen in hun eigen leeftijdsklasse en op hun eigen niveau. De volgende selectietest is zaterdag 4 oktober van 9.00 tot 10.00 uur. Dit is voor de meisjes die geboren zijn in het jaar 2000, 2001 of 2002.

Lees ook

Restaurants bundelen krachten voor aspergetour

REGIO – Vier restaurants in de regio hebben hun krachten gebundeld voor een aspergetour. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.