Home / archiefcentraal / winterprogramma de scheg alweer van start

winterprogramma de scheg alweer van start

Ondanks het prachtihe zomerweer van afgelopen weekend, gaat het winterprogramma van de zwembaden in Deventer vandaag alweer van start. De feestelijke opening van kunstijsbaan De Scheg en de start van het schaatsseizoen 2008-2009 vinden op zaterdag 11 oktober plaats.

Zwembaden De Scheg en het Borgelerbad bieden van maandag tot en met vrijdag een gevarieerd aantal zwemactiviteiten aan. De zwemactiviteiten Aqua Sport Totaal, Aqua Family Fun, Aqua Fit, Aqua Wellness en Aqua Fifty Fit zijn voor iedereen toegankelijk. Kapitein Haak en zijn rovers zijn na een schipbreuk aangespoeld in zwemparadijs De Scheg en hebben de verzonken stad Atlantis veroverd.

In september en oktober staat het zwemparadijs in het teken van piraten. Het paradijs is in piratenstijl ingericht en op woensdag- en zaterdagmiddag worden er voor kinderen piratenactiviteiten georganiseerd. Het zwemparadijs is op dinsdag, woensdag en vrijdag open van 13.00 tot 21.30 uur, op zaterdag van 12.00 tot 16.30 uur en op zondag van 10.00 tot 16.30 uur.

Op zaterdag 11 oktober gaat het schaatsseizoen 2008-2009 van start. Het aanbod schaatscursussen is breed en biedt voor elk wat wils. Inschrijven voor één van de schaatscursussen is nu mogelijk. Surf voor inschrijven en/of meer informatie naar www.descheg.nl.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.