wethouder de groot woont troonrede bij

Wethouder Roger de Groot van de gemeente Raalte woont op Prinsjesdag (dinsdag 16 september) in de Ridderzaal in Den Haag de troonrede door koningin Beatrix bij. Hij is dan de gast van het CDA-Tweede Kamerlid Eddy van Hijum uit Laag Zuthem.

De Groot en Van Hijum willen op Prinsjesdag verkennen wat de rijksbegroting voor 2009 betekent voor burgers en bedrijven in de gemeente Raalte en de regio. Op vrijdag 19 september leidt wethouder De Groot op zijn beurt Van Hijum rond in de gemeente Raalte. De beide CDA’ers spreken dan onder meer met burgemeester Piet Zoon, de Adviesraad Werk en Inkomen en de ondernemers- en winkeliersverenigingen in Raalte en Heino. De voormalige Zwollenaar Van Hijum wil op deze manier kennis maken met burgers en organisaties in zijn nieuwe woongemeente Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.