wethouder de groot opent eerste beursvloer

Wethouder Roger de Groot van de gemeente Raalte gaat als vrijwilliger aan de slag in de ‘Belevingstuin’, die bij verpleeghuis De Hartkamp moet komen. Daarmee had hij de eerste deal die gesloten werd tijdens de eerste Raalter Beursvloer, die zojuist in de centrale hal van het gemeentehuis van start is gegaan.

Doel van de Raalter Beursvloer is dat ondernemers en vrijwilligersorganisaties met elkaar in contact komen en op zoek gaan naar wat ze aan elkaar kunnen hebben. Er moeten tijdens de eerste editie minstens zeventig matches gesloten worden en daarna moeten de opgedane contacten een jaar lang zelfstandig voortgezet worden. Want pas dan is er een tweede beurs. Maar Salland Centraal gaat zich er in die tussentijd ook mee bemoeien. De match die wij als bedrijf afsluiten is dat we de site en krant voortdurend beschikbaar stellen voor de zoektocht naar matches, voor het afsluiten van matches en voor de successen die daar ongetwijfeld uit voortvloeien.

Vrijdag beginnen we daar al mee. Want dan gaan we een paar gemaakte matches van vandaag publiceren. Dan gaat het ook zeker over die Belevingstuin van De Hartkamp, want direct na De Groot waren er ook al andere instellingen die interesse toonden. Misschien wel een tuinder of een landschapsarchitect. We gaan het zien…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.