wederom punten voor becks motoren wijhe

Al moet het raceteam uit Wijhe er honderden kilometers voor afleggen, op ieder circuit in Europa weet zij dit jaar wel punten bij elkaar te sprokkelen. Afgelopen weekend leidde de wedstrijdkalender Becks Motoren Wijhe naar het circuit van Djurnsland in Denemarken. En ook daar verging het de coureurs Jarno Jonker en Boy Beck goed. Ook het 1.450 meter lange circuit met vele hoogteverschillen had voor de Wijhenaren weer wat moois in petto.

Het weekeinde bracht natuurlijk ook weer de gezonde spanning met zich mee. Voor Boy Beck was het de eerste maal dat hij zou starten in de zogenaamde IHRO-klasse. De eerste training daarvan op zaterdagochtend ging daarom nog wat moeilijk van start, maar uiteindelijk reed Boy zich naar een tiende plek. Jarno Jonker zette zijn machine op een zesde plaats. Wegens wat rode-vlagsituaties kon de race ‘s middag niet door gaan en werd verplaatst naar zondag.

Dat werd zondagochtend opnieuw vroeg opstaan, aangezien de IHRO-race al om 09.00 uur in de ochtend verreden werd. Het bleek uiteindelijk de beste race van Becks Motoren Wijhe – het team was ook in andere raceklasses actief – in Denemarken te zijn. Beck reed zich naar een uitstekende zevende plaats, terwijl Jonker met een vierde positie net naast het podium greep. Opnieuw punten dus op een onbekende moeilijke baan. Komend weekend rijdt het team weer een ONK-race in Assen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.