volle rubrieken op herfst indoor luttenberg

Ponyclub de Heuvelruiters organiseert in het laatste weekend van september alweer de 17e editie van Herfst Indoor Luttenberg. Dit inmiddels bekende indoor springconcours voor ponyruiters wordt gehouden in het manegecomplex De Luttenberg aan de Looweg. Met deelnemers uit alle windstreken van het land belooft het weer een hoogstaand toernooi te worden. De organisatie zorgt er dan ook voor dat het de deelnemers aan niets ontbreekt.

Op vrijdagmiddag 26 september om 16.30 uur wordt er afgetrapt met het programma, dat haast non-stop door het hele weekend raast. Vrijdag is gereserveerd voor de Klasse Beginners. De ponyruiters rijden een klassiek parcours gevolgd door een progressief parcours. Zaterdagochtend wordt een vervolg aan het programma gegeven met deelnemers in de Klasse Licht, die naast het klassieke parcours een extra wedstrijd in twee delen moeten afwerken.

Zaterdagmiddag komen de ruiters in de Klasse Zwaar/ZeerZwaar voor hun eerste parcours in actie, terwijl de Klasse Midden aan het begin van de avond aan de beurt is voor een klein parcours, gevolgd door een snelheid- en wendbaarheidwedstrijd. Zondag is de finaledag met de Klassen M, Z/ZZ, L en B. Ongetwijfeld vormt daarbij de afsluitende ‘Tripiade’, waaraan alle eerste twee geplaatsten van elke finalerubriek deelnemen, een hoogtepunt.

Voor de meeste combinaties is dit weer de start van het nieuwe indoorseizoen. Met een kwantitatief maar zeker ook een kwalitatief deelnemersveld, wordt erop gerekend dat er goede springsport wordt geleverd. Als parcoursontwerper is weer aangetrokken Jos Brinkman uit Albergen. De toegang is alle dagen gratis en verwarmde zitplaatsen zijn aanwezig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.