vier podiumplaatsen voor becks in gedinne

Met twee tweede plaatsen en twee derde plaatsen kijkt het Becks BMW Raceteam uit Wijhe terug op een super geslaagd weekend bij de klassieke motorraces op het prachtige circuit van Gedinne in de Belgische Ardennen.

De Belgische vereniging CRMB had de touwtjes prima in handen op het vijf kilometer lange circuit van Gedinne. “Het is een technisch zeer moeilijk circuit die vooral opvalt door mooie hoogteverschillen”, vertelt teammanager Jan Beck. Boy Beck reed met z’n BMW in de 500cc klasse, meetellend voor het Belgisch kampioenschap. Jarno Jonker reed met de BMW bij de IHRO. “Dit is een Engelse vereniging die races organiseert op meerdere Europese circuits en natuurlijk ook in Engeland. Beide klassen waren goed bezet met een startveld van 25 tot 30 deelnemers. En voor ons verliep het weekend fantastisch.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.