Home / archiefcentraal / vier autos betrokken bij ongeval op n35

vier autos betrokken bij ongeval op n35

Het ongeval op de Nijverdalseweg waarover we vrijdagmiddag al berichtten, is ontstaan door een vrachtwagen die in de bocht voor de spoorwegovergang tussen Haarle en Mariënheem begon te scharen. Deze vrachtwagen werd bestuurd door een 45-jarige man uit Hellendoorn.

De man belandde met zijn oplegger op de verkeerde weghelft en raakte daar eerst een personenauto die werd bestuurd door een 85-jarige vrouw uit Asten. Vervolgens raakte de oplegger een bestelbus van een 27-jarige man uit Vriezenveen. Deze man raakte bekneld in zijn voertuig en moest door de brandweer worden bevrijd, waarna hij per ambulance werd overgebracht naar het ziekenhuis. De 85-jarige vrouw kwam met de schrik vrij.

Een vierde voertuig, een personenauto die achter de bestelbus reed, raakte beschadigd door rondvliegende onderdelen van de andere auto’s. De voertuigen werden allemaal weggesleept. De Nijverdalseweg is enige tijd afgesloten geweest voor onderzoek en opruimwerkzaamheden.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.