veel bezoekers bij expo kunstkring raalte

De speciale Stöppelhaene-expositie van de Kunstkring Raalte is zeer succesvol verlopen. Meer dan 1.000 bezoekers namen de afgelopen dagen een kijkje in het Annahuis, naast de Plaskerk. Vele bezoekers reageerden enthousiast op de experimentele sfeervolle abstracten en zeer realistische natuurgetrouwe werken.

Voor komend jaar is bekend dat diverse landen en bijbehorende culturen zoals onder andere China, Verenigde Staten en Scandinavië de thema’s zijn van de traditionele expositie. Maar zoals gewoonlijk is bij de Kunstkring Raalte nooit te voorspellen wat daaruit zal voort komen. Sommigen zullen trouw één thema volgen, anderen zullen geïnspireerd zijn om andere creatieve paden te bewandelen.

Maandagavond 1 september startten de schildersavonden weer na een wekenlange zomerstop. De Kunstkring heeft daarvoor vijf enthousiaste nieuwe leden mogen begroeten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.