uitvoering drumfanfare st caecilia in hof

Het is – onder andere in verband met de wisseling van dirigent – een tijdje stil geweest rond de jaarlijkse uitvoering van St. Caecilia Raalte. Maar inmiddels is er duidelijkheid.

De drumfanfare van St. Caecilia geeft zaterdag 1 november weer een uitvoering en wel in het Hoftheater. De uitvoering begint om 20.00 uur. Het zal wederom een gevarieerd programma worden met muziek en dans door natuurlijk de drumfanfare, het leerlingenorkest, twirl en de majorettes. Kaarten kosten 4,50 euro in de voorverkoop, aan de zaal 6 euro. Donderdag 30 oktober kunnen de kaarten van de voorverkoop afgehaald worden tussen 19.00 en 20.30 uur in muziekgebouw De Klanken aan de Zwolsestraat 72 in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.