uitverkocht filmhuis bij start nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van Filmhuis Raalte is donderdag en vrijdag uiterst succesvol begonnen met tweemaal een uitverkochte zaal voor ‘The Kiterunner’. De bezoekers zaten daarbij comfortabel op nieuwe zitkussens. Want ‘met Univé zit je goed’, zo staat er op de dieprode kussens, verwijzend naar sponsor Univé Stad en Land. “We vinden het een prima initiatief en daar wilden we graag onze bijdrage aan leveren”, aldus Eric de Ridder, vestigingsmanager van Univé in Raalte.

Het Filmhuis draait in het Kulturhus elke veertien dagen op vrijdag om 20.00 uur een kwaliteitsfilm. De komende weken zijn dat ‘Atonement’ op 10 oktober, ‘Die Fälscher’ op 24 oktober en ‘Vier Minuten’ op 7 november. Nieuw daarbij is dat er statafels zijn aangeschaft, waardoor het publiek na afloop kan napraten in de filmzaal, onder het genot van een drankje.

Ook is er een kalender uitgebracht waarop de filmavonden voor de rest van het seizoen reeds zijn aangegeven. Daarop is te zien dat er speciale avonden rond Sinterklaas, Kerst en Valentijnsdag zijn; dat in maart elke vrijdagavond een muziekfilm wordt getoond en dat het seizoen op 8 mei sluit met een avond voor vrijwilligers. Kaartjes voor het Filmhuis zijn telkens voor vijf euro te koop bij De Parabool. Voor informatie ga je naar staging2.filmhuisraalte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.