traxx programma voor oktober bekend

Jongerencentrum TraXX aan de Schapenstraat organiseert elke woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur activiteiten voor tieners van 10 tot en met 14 jaar.

Het programma voor de maand oktober is weer bekend. Zo staat er voor woensdag 1 oktober een tafeltennistoernooi gepland, op 8 oktober een sportmiddag en voor 15 oktober staat er zwemmen op het programma. Let op: Voor het zwemmen moet je je opgeven. Op 22 oktober is er een bingo en op woensdagmiddag 29 oktober een filmmiddag. Voor meer informatie over de activiteiten bel TraXX: 0572-3636191. Het jongerencentrum is te vinden aan de Schapenstraat 3 in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.