torben hansen we worden beter en beter

Kwiek-coach Torben Hansen blikt met vertrouwen vooruit op het duel.

“Deze wedstrijd tegen Wings kun je zien als een stap naar boven op een ladder. In de eerste en de tweede wedstrijd hebben we duidelijk een ontwikkeling ingezet en het is nu aan ons om de volgende stap te zetten. We moeten onszelf en ons spel blijven ontwikkelen”, aldus de Deen. “In de wedstrijd tegen Wings moeten we ons alleen op ons eigen spel concentreren. De verdediging moet goed staan en in de aanval moeten we veel snelheid ontwikkelen.”

Volgens Hansen werd er in de laatste wedstrijd tegen VOC te veel onnodig balverlies geleden. “Slechte passes en te veel honderd procent kansen gemist. We krijgen in de wedstrijden voldoende kansen, maar voor de goal zijn we niet altijd scherp genoeg. In de wedstrijd van zondag moeten we alle kansen afmaken.” Voor de Kwiek-coach staat winst tegen Wings voorop. “Deze wedstrijd moeten we de eerste twee punten van het seizoen binnenhalen. De meiden trainen goed en iedere week spelen we beter en beter. Ik hoop dat we veel toeschouwers op de tribune mogen verwelkomen, die veel kabaal maken, net als tegen VOC.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.