toppers naar jeugdhandbaltoernooi heeten

Voor het derde jaar op rij organiseert handbalvereniging Plus Severijn Heeten het Techvisie Jeugd Handbal Toernooi. Het toernooi wordt dit jaar gehouden op 12, 13 en 14 september in de Sporthal Heeten. De afgelopen twee edities hebben aangetoond dat het toernooi duidelijk in een behoefte voorziet. Het is een uitgelezen kans voor de deelnemers om tegen tegenstanders te spelen die landelijk of in de regio bij de top behoren.

Zo komen er jeugdteams van Hellas (Den Haag), VOC (Amsterdam), V&L (Geleen), DSVD (Deurningen), AAC 1899 (Arnhem), Hacol ’90 (Oldenzaal) Wijhe ’92 en Wesepe naar Heeten. Uiteraard nemen A1, B1 en C1 van Plus Severijn Heeten ook deel aan dit toernooi. Het wordt dus hoe dan ook weer een weekend met jeugdhandbal van het hoogste niveau in Nederland. Handballiefhebbers uit de regio mogen dit uiteraard niet missen. De toegang is gratis.

Willy Wissink van de toernooicommissie: “We beginnen op vrijdagavond met de C-jeugd. Van 17.00 tot 21.30 uur. De B-jeugd speelt op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur ‘s middags. En om 18.00 uur wordt op de zaterdagavond een begin gemaakt met het toernooi voor de A-jeugd. Daar gaan we dan op zondag vanaf 10.00 uur mee verder. Rond 15.15 uur zal dan bekend zijn wie de winnaar is van het derde Techvisie Jeugd Handbal Toernooi bij de A-jeugd.” Kijk voor meer informatie en het volledige programma op staging2.handbalheeten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.