toekomst n35 nader bekeken bij rtv oost

Gedeputeerde Job Klaasen en Raalter burgemeester Piet Zoon hebben woensdag 6 augustus, op uitnodiging van N35 Raalte Rechtdoor, een bezoek gebracht aan het buitengebied van Raalte. Samen met een aantal raadsleden en leden van de actiegroep maakten zij een fietstocht door het buitengebied. Ook André van der Zee van het programma KrisKras van RTV Oost fietste mee. De uitzending die hij maakte wordt donderdag uitgezonden.

In de uitzending op RTV Oost, die vandaag om 16.20, 17.20, 19.20 en 21.31 uur wordt uitgezonden, laat Van der Zee de perikelen zien omtrent de toekomst van de N35 in Raalte. De stichting N35 Raalte Rechtdoor protesteert tegen een plan om de N35 om te leggen door het platteland rond Raalte. Hoewel de politieke besluitvorming nog niet rond is, maken buurtbewoners zich ernstig zorgen. Volgens hen is er eigenlijk maar één optie: Het huidige tracé verbreden.

KrisKras is een programmaserie over transport en mobiliteit in Overijssel. Presentator André van der Zee doorkruist de gehele provincie en besteedt aandacht aan alles wat met vervoer te maken heeft. Of dat nou over de weg, het water, het spoor of door de lucht plaatsvindt. Hij stelt zich daarbij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bezoekt knelpunten en plaatsen waar de verkeerssituatie ter discussie staat.

In de uitzending van vandaag komt verder de Mozartlaan in Nijverdal aan bod. Die weg heeft als bijnaam ‘de racebaan van Groot-Lochter’. Auto’s zorgen volgens de buurtbewoners niet alleen voor gevaarlijke situaties, maar ook voor geluidshinder. Namens de omwonenden stapt André van der Zee naar de Gemeente Hellendoorn om te kijken of er iets aan te doen is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.