tiende herfstsferendag in teken van groente

Groei en Bloei afdeling Salland organiseert komende zaterdag 13 september de tiende editie van de jaarlijkse Herfstsferendag. Het thema is komende zaterdag ‘Pompoenen en Vergeten Groenten’. Dit thema wordt op verschillende manieren uitgewerkt. Zo zijn er speciaal voor deze dag allerlei verschillende soorten pompoenen in alle soorten en maten verbouwd. Ze worden toegepast als decoratie, maar vormen ook de basis van vele gerechten.

Een kok zal op Boerderij Strunk aan de Deventerstraat 64 in Raalte tussen 10.00 en 16.00 uur demonstreren welke heerlijke gerechten je met vergeten groenten op tafel kan zetten. Er is van alles te proeven en er is een inloopworkshop waar je in korte tijd een leuke groendecoratie kan maken. Er zijn plantjes en bollen te koop en verder kan je uitgebreid genieten van een kop koffie met zelfgebakken herfstsferengebak. Toegang bedraagt 2,50 euro, kinderen mogen gratis naar binnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.