tielbeke mist finale op 100 meter schoolslag

De Raalter zwemmer Michel Tielbeke is er niet in geslaagd om zich op de Paralympische Spelen te plaatsen voor de finale van de honderd meter schoolslag. Door de uitschakeling zitten de Spelen er voor Tielbeke bijna op. Maandag komt Tielbeke nog in actie op de vijftig meter vrije slag. Een achtste plaats in de finale van de 200 meter vlinderslag is voorlopig zijn beste resultaat.

In de series zwom de 26-jarige Raaltenaar zaterdagochtend naar een tijd van 1.14,48, dat is 4,95 seconde langzamer dan de Oekraïner Maksym Zavodnyy die zich als snelste plaatste voor de finale. In die finale ging een andere Oekraïner met het goud aan de haal. Oleksii Fedyna, eerder al de snelste op de 200 meter wisselslag, zwom naar goud in een nieuw wereldrecord: 1.04,63.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.