tielbeke blijft zonder medailles in beijing

Michel Tielbeke is er ook op zijn vierde en tevens laatste zwemdiscipline niet in geslaagd zichzelf op het podium te zwemmen. De 26-jarige Raaltenaar kwalificeerde zich maandag op de 50 meter vrije slag niet voor de finale.

Tielbeke tikte in zijn serie met een tijd van 26.52 als zesde aan. En dat was niet voldoende voor een startbewijs in de finale. In de serie van de Raaltenaar maakte vooral de Griek Charalampos Taiganidis indruk. Hij zwom een persoonlijk record en start later vandaag als grote favoriet in de finale. Voor Tielbeke zit het zwemavontuur in Beijing er op. Hij kwam alleen op de 200 meter vlinderslag in de finale, maar kon daarin geen medaille pakken. Op het programma van de Raaltenaar staat alleen nog de sluitingsceremonie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.