ten broeke steekt voetbalschool in het nieuw

Een goede voetballer wordt je niet vanzelf. Goede begeleiding en coaching is daarbij essentieel, net zoals goede materialen kunnen bijdragen aan het uiteindelijke succes. Wat dat laatste betreft zit het bij de jeugd van VV Lemelerveld wel snor. Want de Voetbalschool van Lemelerveld die in 2007 is gestart, vergelijkbaar met de F-league van Rohda Raalte, wordt met ingang van dit seizoen gesponsord door Ten Broeke Makelaardij en Assurantiën.

De Voetbalschool van Lemelerveld is vorig seizoen met veel enthousiasme van start gegaan. Het doel is om de jongste kinderen, in de leeftijd van zes tot acht jaar, op een speelse manier kennis te laten maken met training en competitie op het vertrouwde eigen voetbalveld. Een leerschool dus voor de allerkleinsten om onbezorgd de weg te vinden in de harde voetbalwereld. Met uiteindelijk een stukje goede coaching en begeleiding.

Met ingang van dit jaar worden de kleintjes dus allemaal gesponsord door Ten Broeke Makelaardij en Assurantiën, dat vorig seizoen al de rest van de Lemelerveldse jeugd onder haar hoede nam. Ten Broeke vindt het belangrijk dat haar naam gebonden is aan de grootste sportclub uit Lemelerveld, want per slot van rekening heeft de jeugd de toekomst. “Het begeleiden van mensen naar hun persoonlijke succes is onze passie”, aldus David ten Broeke. “Daarom is het voor ons een logische keuze om Voetbalschool van Lemelerveld te sponsoren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.