te kiefte sponsort jassen vv lemelerveld

Bouwbedrijf Te Kiefte heeft de leiders/trainers van de voetbalvereniging Lemelerveld in nieuwe jassen gestoken. Het bouwbedrijf ondersteunt VV Lemelerveld al vele jaren op deze manier en zal dit ook de komende vier jaar doen.

Door druktechnische- en tijdsproblemen hebben deze jassen lang op zich laten wachten, maar het uiteindelijke resultaat is er dan ook naar. Fraaie jassen in een frisse oranje-zwarte kleur zullen de komende vier jaar langs de voetbalvelden in de regio te bewonderen zijn. Voor zowel bouwbedrijf Te Kiefte als VV Lemelerveld is een uniforme uitstraling in de wijde omgeving een belangrijk argument om het sponsorcontract te verlengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.