swaenwoerd alweer druk met kerstmarkt

Het duurt weliswaar nog even, maar toch is Zorggroep Raalte (locatie Swaenewoerd) alweer drukdoende een kerstmarkt te organiseren. Dit jaar staat de kerstmarkt bij Swaeneword gepland voor zondag 14 december.

Diverse standhouders hebben zich al aangemeld, zoals verkopers van sieraden, 3D-kaarten, kerststukjes, spellen, enzovoort. Maar er is nog ruimte voor meer standhouders. Dus als je leuke, bijzondere, lekkere kerstgerelateerde zaken te koop hebt, geef je dan snel op! De kosten voor een kraam, inclusief koffie/thee, broodjes en soep (voor twee personen) bedragen 25 euro. Kun je het af met enkel twee tafels, dan betaal je in plaats van 25 euro slechts 15 euro. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Mirella Voorhorst of Paul Overmars: 0572-345678.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.