Home / archiefcentraal / swaenwoerd alweer druk met kerstmarkt

swaenwoerd alweer druk met kerstmarkt

Het duurt weliswaar nog even, maar toch is Zorggroep Raalte (locatie Swaenewoerd) alweer drukdoende een kerstmarkt te organiseren. Dit jaar staat de kerstmarkt bij Swaeneword gepland voor zondag 14 december.

Diverse standhouders hebben zich al aangemeld, zoals verkopers van sieraden, 3D-kaarten, kerststukjes, spellen, enzovoort. Maar er is nog ruimte voor meer standhouders. Dus als je leuke, bijzondere, lekkere kerstgerelateerde zaken te koop hebt, geef je dan snel op! De kosten voor een kraam, inclusief koffie/thee, broodjes en soep (voor twee personen) bedragen 25 euro. Kun je het af met enkel twee tafels, dan betaal je in plaats van 25 euro slechts 15 euro. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Mirella Voorhorst of Paul Overmars: 0572-345678.

Lees ook

Kunstenaars uit Olst-Wijhe haken aan bij Atelierweekend

REGIO – Maar liefst 430 kunstenaars uit heel Nederland openen op zaterdag 26 en zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.